Ludzie

Siłą każdej firmy, nie jest nazwa czy też logo. Prawdziwą siłą, są jej LUDZIE. To oni stanowią o wartościach firmy. Polski Żłób to wiedza, doświadczenie, kreatywność, zaangażowanie, otwartość na innowacje dzięki osobom, które tworzą firmę.
logo polski żłób

 

 

Konrad

Współzałożyciel. Posiada ponad 20 letnie doświadczenie w zakresie komponowania, produkcji oraz dystrybucji pasz. Technolog żywienia. Inicjator powstania marki Polski Żłób oraz pomysłodawca kalkultora żywieniowego.

Marcin

Współzałożyciel. Doświadczenie w dystrybucji oraz promowaniu produktów. Pasjonat jeździectwa. Wprowadza innowacyjne rozwiązania w ramach marki. Dba o infrastrukturę informatyczną organizacji.

 

 

Andrzej

Osoba współpracująca. Od poczatku kariery zawodowej związany z technologią produkcji pasz. W tym czasie wdrożył wiele własnych pomysłów, które pomogły udoskonalić formę produkcji. Jeżeli myślimy pasza i jaka jest jej postać, to właśnie duża zasługa Andrzeja.

Magda

Osoba współpracująca. Technolog żywienia koni. Aktywna trenerka ujeżdżenia. Konsultuje receptury paszowe zgodnie z Horse Life Cycle.

Marta

Osoba współpracująca. Technolog żywienia koni, pasjonatka oraz wielka promotorka aktywności fizycznej związanej z jeździectwem. Czynna trenerka. Autorka kompozycji paszowych.

Jadwiga

Operacje back-office oraz prowadzenie spraw bieżących spółki.
Kontakt:
Polski Żłób
ul. Karola Namysłowskiego 2
22-400 Zamość
Made in Poland, EU    Certyfikat HACCP    GMO FREE
 
Copyright ©2020 Polskizlob.pl, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem